Selecteer een pagina

“Dichtbij jezelf blijven”. Het klinkt makkelijker dan het soms is.
Want als je eerlijk naar jezelf kijkt: Hoe vaak heb jij je aangepast aan de verwachtingen van anderen? Misschien wel redelijk vaak en ook helemaal niet vreemd. We horen als mens toch graag ergens bij. Het wordt wel een probleem wanneer je het dermate vaak doet en daardoor steeds meer verwijderd raakt van jezelf. Hoe blijf je dichtbij jezelf? 

Being influenced

In de huidige maatschappij is het ook een enorme uitdaging. Vooral wanneer je veel ronddoolt op Social Media. Je kunt al snel beïnvloed worden door de “influencers” die je vol overgave weten te vertellen wat de huidige trends zijn waar je aan moet voldoen. Hoe je jezelf het beste kunt presenteren. Wat je moet kopen, welke schoenen je moet dragen en ga zo maar door. Voor je het weet word je heen en weer geslingerd tussen allerlei do’s and don’ts en raak je helemaal kwijt wat je nu zelf eigenlijk belangrijk vindt. Daar kun je behoorlijk onzeker van worden.

Wat kies jij?

Loop jij op authentieke pumps door het leven of ga je voor de doorsnee pumps waar bijna iedereen op loopt?
De vrouwen die authentiek zijn en dus op hun authentieke pumps door het leven flaneren, zien we vaak als inspiratiebron. Ze stralen kracht en zelfvertrouwen uit. Denk maar eens aan een Oprah Winfrey, Michelle Obama of Beyoncé. Oja, en ook deze vrouwen zullen fijne sneakers in hun kast hebben staan. 

Vergroot ook jouw zelfvertrouwen, kracht en levensenergie!

  In mijn praktijk help ik vrouwen hun zelfvertrouwen, zelfliefde, kracht en levensenergie te vergroten. Wil jij direct inspiratie opdoen dan volgen hier enkele simpele tips:

  – Ben jij je bewust van de gedachten die je over jezelf hebt? Zijn deze voornamelijk positief of negatief? En komt het beeld van jezelf overeen met het beeld dat andere mensen van je hebben? 

  – Heb jij jouw kwaliteiten goed in beeld? Waar ben je nu echt goed in? Schrijf ze eens op! En ja, gooi je bescheidenheid overboord.

  – Hoe zijn jouw selfcare routines? Zorg je goed voor lichaam en geest? Weet dat beweging, rust/ ontspanning en voeding van grote invloed zijn op hoe je je voelt over jezelf maar ook hoe je zit in jouw energie.

  – Weet dat ieder mens anders is. Ga uit van je eigen kracht. Er zullen altijd mensen zijn die je mogen en mensen die je niet mogen. Dat is prima!

  Persoonlijk profiel

  Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke profiel? Waar sta je nu en op welke gebieden kun jij winst behalen.

  Ik breng je graag echt in beeld. Vervolgens kunnen we samen aan de thema’s werken die er voor jou toe doen, zodat jij met een opgeheven hoofd loopt op jouw authentieke pumps.

  Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Pin It on Pinterest