Selecteer een pagina
Asieh
Ik hoop van harte dat meerdere vrouwen die zichzelf even kwijt zijn in contact komen met Carola!

Mijn vraag aan Carola was: Zou jij me kunnen coachen om mijn kracht en kunde weer terug te vinden? Ik vroeg dit echter niet. Ik zei: ik heb een verhaal, wil je het horen? Ja graag, zei ze. Wat Carola niet wist was dat ik haar grag wilde horen, althans, ik wilde haar energie voelen. Ik ben een gevoelsmens en als ik het niet voel bij een bepaald persoon dan kan ik me ook niet openstellen. Vanaf de eerste seconde kwam ze binnen door haar passie en haar kunde. Carola is oprecht en betrokken en zorgt ervoor dat JIJ centraal staat.  Mijn coaching is door omstandigheden vooral digitaal geweest. Dat zij ervoor kan zorgen dat zelfs digitale gesprekken zo persoonlijk voelen, geven aan hoe kundig ze is. Na elke sessie voelde ik me opgelucht en energiek en was voorzien van handvatten. In samenspraak hebben we besloten om mijn fotoshoot op mijn laatste dag van mijn 39ste te doen, de dag erna the big 40! De foto’s spreken voor zich. Het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gedaan is in contact komen met Carola. Ik weet niet hoe ik haar ooit kan bedanken! 

 

Monique
Carola sprak uit wat ik diep van binnen al voelde, maar waarvoor blijkbaar nodig was dat een ander daar woorden aan gaf.

Deze woorden gaven me toestemming om dat gevoel te hebben en er wat mee te gaan doen. This girl is on fire: dat voel ik in elke vezel. Daar handel ik steeds meer naar zonder dat anderen zich aan dat vuur branden. Soms komen er op het juiste moment de juiste mensen op je pad en ik denk dat dat geen toeval is. Carola, bedankt! 

 

 

Jeanne-Marie
“Ik heb een prachtige ontdekkingsreis afgelegd onder de bezielende begeleiding van Carola.

Carola is een bijzondere persoonlijke coach. Zij luistert goed, ook naar wat niet gezegd wordt. Zij combineert dit met haar invoelend vermogen. Hieruit volgen opdrachten, oefeningen of visualisaties die mij inzichten gaven om stappen te zetten. Ik heb door deze coachvorm een transformatie doorgemaakt om bij mijn authentieke kern te komen en persoonlijk leiderschap te nemen. Ik ben ik, hoe mooi is dat!

 

 

Lisette
Het was een ontzettende liefdevolle powersessie met een heerlijke confidence boost!

Carola is zo’n fijn mens. Het plezier straalt er vanaf als ze met je in gesprek is en ze is oprecht betrokken bij jou en jouw proces. Ze bereid zich gedegen voor op jouw aangedragen thema (zelfs met energetische tekening!) en duikt daarvoor meteen de diepte in. Een aanrader voor iedere vrouw!

Shedya
Een hele fijne sessie die binnen no time tot de kern kwam!

Voor mijn powersessie had Carola een energie tekening gemaakt. De tekening kwam direct tot de essentie van waar ik momenteel tegenaan loop. We hebben het thema verkend en een visualisatie gedaan, waarbij ik (door de fijne begeleiding van Carola) tot mijn eigen kern kwam. En daarbij de kern van de oplossing.

Een prachtig thema om mee te nemen en verder te onderzoeken. Tijdens de sessie spat het enthousiasme, passen en Carola’s expertstatus van het scherm. Een hele fijne sessie die binnen no time tot de kern kwam. Bedankt lieve Carola!

Esther
We konden snel de diepte in door de fijne en zachte sfeer die Carola creëert. 

De online powersessie van Carola, wat een fijne ervaring was dit!

Carola weet een hele open, warme en zachte sfeer te creëren, waardoor we snel de diepte in konden gaan. Ik heb tips gekregen waar ik echt iets aan heb en nog steeds gebruik. Daarnaast verraste ze me met een prachtige getekende energetische afbeelding en een visualisatie die me lieten zien dat er nog een ongebruikt stukje “shine & power” zit waar ik wel degelijk iets mee mag. Kortom, een grote aanrader!

Pin It on Pinterest