Selecteer een pagina
Annemiek
Hoe mooi is het als je tijdens het coachingstraject o.a. hebt gewerkt aan “houden van jezelf” en je aan het einde naar de foto’s kan kijken en kan zeggen: Wauw, wat sta ik er mooi op!

Carola voelde bij iedere sessie haarfijn aan wat er nodig was. Ik mocht vooral mezelf weer gaan zien. De waarden zien die ik in me heb en weer van mezelf gaan houden. Carola heeft me weer laten inzien en voelen wie ik diep van binnen ben. Door de sessies, opdrachten en tools ben ik mezelf echt weer op 1 gaan zetten. 

Ik was veel bezig met mijn baan, een baan waar ik niet meer op mijn plek zat. Dankzij de sessies is de focus weer op mezelf gekomen. En des te mooier was het dat ik tijdens het traject ook een nieuwe baan heb gevonden. Een baan die wel helemaal bij me past! Een stap die ik nu wel durfde te zetten naar een geheel nieuwe sector!

 

Caroline
Stel je voor: je werkgever betaalt het hele coachingstraject voor jou! Caroline kreeg deze kans en maakte er volop gebruik van.

In haar werk presenteert Caroline regelmatig voor groepen. Om nog meer vertrouwen te ontwikkelen, gingen we samen aan de slag. Ze paste de tips en tricks meteen toe zodra ze de kans kreeg.

Caroline vertelt dat ze door dit traject veel bewuster is geworden, wat haar zelfvertrouwen aanzienlijk heeft vergroot. Ze staat nu stevig voor de groep en geniet ervan om haar kennis over te brengen.

Als afsluiting van het traject kon een fotoshoot natuurlijk niet ontbreken. Wat straalt Caroline een kracht uit! 

 

Asieh
Ik hoop van harte dat meerdere vrouwen die zichzelf even kwijt zijn in contact komen met Carola!

Mijn vraag aan Carola was: Zou jij me kunnen coachen om mijn kracht en kunde weer terug te vinden? Ik vroeg dit echter niet. Ik zei: ik heb een verhaal, wil je het horen? Ja graag, zei ze. Wat Carola niet wist was dat ik haar grag wilde horen, althans, ik wilde haar energie voelen. Ik ben een gevoelsmens en als ik het niet voel bij een bepaald persoon dan kan ik me ook niet openstellen. Vanaf de eerste seconde kwam ze binnen door haar passie en haar kunde. Carola is oprecht en betrokken en zorgt ervoor dat JIJ centraal staat.  Mijn coaching is door omstandigheden vooral digitaal geweest. Dat zij ervoor kan zorgen dat zelfs digitale gesprekken zo persoonlijk voelen, geven aan hoe kundig ze is. Na elke sessie voelde ik me opgelucht en energiek en was voorzien van handvatten. In samenspraak hebben we besloten om mijn fotoshoot op mijn laatste dag van mijn 39ste te doen, de dag erna the big 40! De foto’s spreken voor zich. Het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gedaan is in contact komen met Carola. Ik weet niet hoe ik haar ooit kan bedanken! 

 

Margot
Een deepdive sessie: veilig, vol vertrouwen, met liefde, warmte en humor.

Soms komen er mensen op je pad, waarbij je voelt en weet: wij gaan amen nog hele mooie dingen ervaren. Carola en ik hebben elkaar ontmoet in Den Bosch tijdens een prachtige reis vol van inspiratie, zelfontplooiing en verdieping. Carola vertelde me over haar droom en passie. En ik dacht, dat wil ik! Voor mezelf, bij haar!

Het is echt een cadeautje voor jezelf. Hoe vreselijk ik het altijd vind om voor de camera te staan, hoe fijn ik het vond om voor die van Carola te staan. De manier waarop Carola te werk gaat, ze tuned helemaal in op jou. In alles, de hele dag. Jij staat in de spotlight en zij maakt dat je echt jezelf durft te laten zien, in alle opzichten. Een diepere connectie, die maakt dat er hele mooie dingen gebeuren. Want wat was het een heerlijke dag!

Een deepdive sessie: veilig, vol vertrouwen, met liefde, warmte en humor. met als prachtig resultaat een geweldige portrettenserie van mij. De ware ik! Dank je wel lieve Carola voor het in beeld brengen van mij, de echte mij.

Monique
Carola sprak uit wat ik diep van binnen al voelde, maar waarvoor blijkbaar nodig was dat een ander daar woorden aan gaf. Carola zag en hoorde mij echt.

Dankzij haar woorden gaf ik mezelf toestemming om te vertrouwen op mijn gevoel en er wat mee te gaan doen. This girl is on fire: dat voel ik in elke vezel. Daar handel ik steeds meer naar zonder dat anderen zich aan dat vuur branden. Soms komen er op het juiste moment de juiste mensen op je pad en ik denk dat dat geen toeval is. Carola, bedankt! 

 

 

Jeanne-Marie
“Ik heb een prachtige ontdekkingsreis afgelegd onder de bezielende begeleiding van Carola.

Carola is een bijzondere persoonlijke coach. Zij luistert goed, ook naar wat niet gezegd wordt. Zij combineert dit met haar invoelend vermogen. Hieruit volgen opdrachten, oefeningen of visualisaties die mij inzichten gaven om stappen te zetten. Ik heb door deze coachvorm een transformatie doorgemaakt om bij mijn authentieke kern te komen en persoonlijk leiderschap te nemen. Ik ben ik, hoe mooi is dat!

 

 

Lisette
Het was een ontzettende liefdevolle powersessie met een heerlijke confidence boost!

Carola is zo’n fijn mens. Het plezier straalt er vanaf als ze met je in gesprek is en ze is oprecht betrokken bij jou en jouw proces. Ze bereid zich gedegen voor op jouw aangedragen thema (zelfs met energetische tekening!) en duikt daarvoor meteen de diepte in. Een aanrader voor iedere vrouw!

Anouk
Ik voelde me erg speciaal en mooi tijdens de fotoshoot van Carola.

Carola stelt je erg op je gemak en samen met mij keek ze naar wat mooi zou zijn voor de foto. In het begin was ik best gespannen omdat ik niet zo fotogeniek ben (vind ik zelf). Carola heeft dat gevoel helemaal laten verdwijnen en als ik nu terugkijk naar de foto’s kan ik haast niet geloven dat ik in staat ben tot dit eindresultaat! Ik voel je zoveel meer zelfverzekerd! Bedankt Carola! 

Shedya
Een hele fijne sessie die binnen no time tot de kern kwam!

Voor mijn powersessie had Carola een energie tekening gemaakt. De tekening kwam direct tot de essentie van waar ik momenteel tegenaan loop. We hebben het thema verkend en een visualisatie gedaan, waarbij ik (door de fijne begeleiding van Carola) tot mijn eigen kern kwam. En daarbij de kern van de oplossing.

Een prachtig thema om mee te nemen en verder te onderzoeken. Tijdens de sessie spat het enthousiasme, passen en Carola’s expertstatus van het scherm. Een hele fijne sessie die binnen no time tot de kern kwam. Bedankt lieve Carola!

Nicoline
Carola, je bent goud waard als het gaat om het verspreiden van kracht en bewustzijn.

Een bijzonder waardevolle powersessie met Carola over de ontwikkelingen die ik momenteel meemaak. Over het loslaten van het oude om in verbinding te komen met het nieuwe. Zo’n gesprek met Carola noemt ze zelf een powersessie. Dat is absoluut de naam die het gesprek verdient.

Carola weet krachtig en treffend vorm te geven aan de inhoud van het gesprek. Carola heel erg bedankt voor alle mooie inzichten. 

Esther
We konden snel de diepte in door de fijne en zachte sfeer die Carola creëert. 

De online powersessie van Carola, wat een fijne ervaring was dit!

Carola weet een hele open, warme en zachte sfeer te creëren, waardoor we snel de diepte in konden gaan. Ik heb tips gekregen waar ik echt iets aan heb en nog steeds gebruik. Daarnaast verraste ze me met een prachtige getekende energetische afbeelding en een visualisatie die me lieten zien dat er nog een ongebruikt stukje “shine & power” zit waar ik wel degelijk iets mee mag. Kortom, een grote aanrader!

Pin It on Pinterest