Selecteer een pagina

Ik zie je, ik hoor je!

Carola Otten

Vandaag de dag worden we via allerlei kanalen geconfronteerd met een ideaalbeeld. Hoe je eruit zou moeten zien, wat je zou moeten bereiken, hoe je zou moeten leven.

Het kan leiden tot een hoop onzekerheid. Allerlei gedachten vliegen door je hoofd: Ben ik wel goed genoeg? Hoor ik er wel bij? Wie zit er op mij te wachten?

Wat is jouw eigen ideale plaatje? Waar word jij gelukkig van? Wat vind jij belangrijk in het leven? Het is essentieel om bewustzijn te creƫren door je eigen verlangens en dromen te onderzoeken.

We kunnen de wereld een stukje mooier maken door elkaar echt te zien en echt te horen. Echt naar elkaar luisteren en elkaar echt zien, begint bij jezelf.

Zie jij jezelf? Hoor jij jezelf?

Neem de tijd om te reflecteren op wie je bent en wat je wilt. Jouw eigenwaarde en geluk beginnen met zelfacceptatie en zelfliefde. Door trouw te blijven aan jezelf, kun je oprecht verbinding maken met anderen en bijdragen aan een mooiere wereld.

Ik ben Carola Otten coach (opgeleid door Health Balance Group) en gepassioneerd fotograaf, het gezicht achter

Jij echt in beeld

Een droom

Ik droomde al jaren van een eigen coachingspraktijk. Ik had echter altijd een reden om niet te starten. Toen ik 24 was vond ik mezelf te jong, rond mijn 30 ste vond ik mezelf nog niet goed genoeg en op mijn 40 ste dacht ik: Waarom ben ik nooit eerder begonnen?

Wat heb ik te verliezen?

Ik ben altijd al gefascineerd geweest om het beste uit mezelf te halen en op zoek te gaan naar hetgeen wat mij nu echt boeit. Verschillende wegen ben ik gaan ontdekken en kwam uit bij coaching en fotografie. Het resultaat is dat ik deze 2 passies combineer tot 1 programma: coaching en fotografie ondersteunend aan elkaar. Ik ben overtuigd dat ik met deze unieke en magische combinatie jou kan laten stralen.

Graag draag ik mijn missie uit om vrouwen te coachen zichzelf weer krachtig en zelfverzekerd te voelen, zodat zij volop van het leven genieten, vol energie en zelfvertrouwen. Fotografie zet ik in als ondersteunend en activerend middel, zodat je
jezelf op een andere manier gaat zien, namelijk die mooie zelfverzekerde vrouw.

{

Ik zie jou
Ik hoor jou

Laat mij je echt in beeld brengen.

Pin It on Pinterest