Selecteer een pagina

Leef jouw eigen ideale plaatje!

Carola Otten

Vandaag de dag worden we via allerlei kanalen geconfronteerd met een ideaal beeld die ver staat van de realiteit. Het lijkt of iedereen op Sociale Media onwijs succesvol is, de perfecte moeder, de beste liefdespartner en ook nog eens ondernemer van het jaar.

Lang leve de filters, waarmee iedereen zogenaamd rimpelloos door het leven gaat. Ik heb veel vrouwen inmiddels ontmoet die zichzelf onzeker voelen omdat ze in hun ogen niet voldoen aan dat ideale plaatje.

Is het niet veel waardevoller om jouw eigen ideale plaatje te gaan leven?
Waar word jij gelukkig van?
Wat vind jij belangrijk in het leven?

Kortom een zoektocht waarbij ik je graag op een respectvolle manier op scherp stel.

Ik ben Carola Otten coach (opgeleid door Health Balance Group) en gepassioneerd fotograaf, het gezicht achter Jij echt in beeld.

Een droom

Ik droomde al jaren van een eigen coachingspraktijk. Ik had echter altijd een reden om niet te starten. Toen ik 24 was vond ik mezelf te jong, rond mijn 30 ste vond ik mezelf nog niet goed genoeg en op mijn 40 ste dacht ik: Waarom ben ik nooit eerder begonnen?

Wat heb ik te verliezen?

Ik ben altijd al gefascineerd geweest om het beste uit mezelf te halen en op zoek te gaan naar hetgeen wat mij nu echt boeit. Verschillende wegen ben ik gaan ontdekken en kwam uit bij coaching en fotografie. Het resultaat is dat ik deze 2 passies combineer tot 1 programma: coaching en fotografie ondersteunend aan elkaar. Ik ben overtuigd dat ik met deze unieke en magische combinatie jou kan laten stralen.

Graag draag ik mijn missie uit om vrouwen te coachen zichzelf weer krachtig en zelfverzekerd te voelen, zodat zij volop van het leven genieten, vol energie en zelfvertrouwen. Fotografie zet ik in als ondersteunend en activerend middel, zodat je
jezelf op een andere manier gaat zien, namelijk die mooie zelfverzekerde vrouw.

Kom echt in beeld en zie hoe mooi je bent!
{

Ik voelde me erg speciaal en mooi tijdens de fotoshoot van Carola. Carola stelt je erg op je gemak en samen met mij keek ze naar wat mooi zou zijn voor de foto. In het begin was ik best gespannen omdat ik niet zo fotogeniek ben (vind ik zelf). Carola heeft dit gevoel helemaal laten verdwijnen en als ik nu terugkijk naar de foto’s kan ik haast niet geloven dat ik in staat ben tot dit eindresultaat! Ze houdt steeds rekening met je wensen en doet alles in overleg. Super speciaal om dit eens te mogen doen. Carola, bedankt!

Anouk

Pin It on Pinterest